Yhteistoiminta yrityksissä : yhteistoiminta erityisesti henkilöstön vähentämistilanteissa - Kairinen, Martti; Heikki Uhmavaara; Hanna Finne; Jokivuori, Pertti; Ilmonen, Kaj; Uhmavaara, Heikki; Finne, Hanna; Työministeriö; Turun yliopisto, työoikeus (Työpoliittinen tutkimus / Työministeriö, ISSN 0787-9458, 2005)
Sammanfattning (1 s.).
Keywords: yhteistoimintamenettely; yritykset; henkilöstö; osallistuminen; vaikuttaminen; yritysdemokratia; työ; lainsäädäntö; työelämä; neuvottelut; irtisanominen; työoikeus; työsopimukset; lomautus; vähentäminen; työsopimuksen irtisanominen; Oikeus; Work; Working life; Personnel; Legislation; Law; Labour law