Vankeinhoidon rakenneuudistus - Rake 3 : Aluevankilatyöryhmän loppuraportti. - Aluevankilatyöryhmä ([Helsinki] : Oikeusministeriö : Edita Prima, jakaja, 2005)
Referat: Omstruktureringen av fångvården - Rake 3 : slutrapport av arbetsgruppen för regionfängelser.
Keywords: Vankeinhoitolaitos; vankeinhoito; vankilat; organisaatiot; hallinto; henkilöstö