Rakennushankkeen luovutusprosessin kehittäminen - Koski, Hannu; Valtion teknillinen tutkimuskeskus (VTT tiedotteita, ISSN 1235-0605, 2004)
Abstract: Development of the building handover process.
Keywords: talonrakennus; projektit; rakennukset; luovutus; urakoitsijat