Worker inflow, outflow, and churning - Ilmakunnas, Pekka; Maliranta, Mika. (Helsinki : Research Institute of the Finnish Economy, 2003)
Ei-tekninen tiivistelmä.
Keywords: työvoima; työntekijät; työvoiman vaihtuvuus; työelämä; arbetsliv; arbetstagare; työllisyys; työntekijät; Työelämä; Työntekijät; Working life; Workers