Vilken utgång : folkbildning? : texter om folkbildningens identitet och framtid - Salo, Petri (Rapport från Pedagogiska fakulteten vid Åbo Akademi, ISSN 1458-7777, 2004)
Abstract: Which gate : popular education?.