Kaupunkialueiden hydrologia : valunnan ja ainehuuhtouman muodostuminen rakennetuilla alueilla. Osa 2, Koealuetutkimus - Kotola, Jyrki; Nurminen, Jyrki (Teknillisen korkeakoulun vesitalouden ja vesirakennuksen julkaisuja, ISSN 1456-2596, 2003)
Abstract: Urban hydrology : runoff and pollution load in urban areas.
Keywords: valunta; hydrologia; taajamat