Public transport performance statistics 2001 - Tilastokeskus (Helsinki : Ministry of Transport and Communications Finland, 2003)
Tiivistelmä: Julkisen liikenteen suoritetilasto 2001.
Referat: Kollektivtrafikens prestationsstatistik 2001.
Myös suomeksi nimellä Julkisen liikenteen suoritetilasto 2001.
Keywords: joukkoliikenne; henkilöliikenne; tilastot