Ehdotus maantielaiksi : Tielakityöryhmän mietintö. - Tielakityöryhmä (Helsinki : Liikenne- ja viestintäministeriö : Edita, jakaja, 2003)
Referat: Betänkande av väglagsarbetsgruppen.
Abstract: Report of the Working Group on the Roads Act.
Keywords: tiet; tieliikenne; lainsäädäntö; yksityistiet; vägar; vägtrafik; lagstiftning; roads; traffic; law