Kaksisuuntaisen sanakirjan kohdekielen neljä metodologista analyysimallia - Romppanen, Birgitta (Vaasan yliopiston julkaisuja, ISSN 1238-7118, 2003)
Abstrakt.
Keywords: tutkimusmenetelmät; analyysimenetelmät