Mobiili video - Repo, Petteri (Julkaisuja / Kuluttajatutkimuskeskus, ISSN 0788-5415, 2003)
Mobile Video.
Keywords: kokemukset; kuluttajat; käytettävyys; käyttäjät; matkapuhelimet; matkaviestinpalvelut; mielipiteet; video; Internet; kuluttajatutkimus; matkapuhelinjärjestelmät; matkaviestimet; tietoliikenne; videokuvaus; käyttö; erfarenheter; konsumenter; användbarhet; användare; mobiltelefoner; mobilkommunikationstjänster; opinioner; internet; konsumentundersökning; mobiltelefonsystem; mobilteleapparater; datakommunikation; videofilmning; användning; Cellular phones; Data communication; Käytettävyys; Matkapuhelimet; Mobiilitekniikka; Mobile technology; Palvelut; Product development; Tietoliikenne; Tuotekehitys; Usability