Suojavyöhykkeiden ja maisemanhoidon yleissuunnitelma Mustijoen vesistöalueella Pornaisissa - Linnasalo, Kaisa (Monisteita / Uudenmaan ympäristökeskus, ISSN 1238-7185, 2002)
Referat: Översiktsplan för skyddszoner och landskapsvård i Svartsåns tillrinningsområde i Borgnäs.
Keywords: maisemanhoito; maaseutu; valuma-alueet; joet; vesiensuojelu; maatalous; suojavyöhykkeet; maatalousalueet; vesistönkuormitus; ympäristötuki; perinnemaisema; Uusimaa; Mustijoki; Pornainen