Aineettoman varallisuuden johtaminen : miten vastata tunnistamiseen ja kehittämiseen liittyviin haasteisiin - Hussi, Tomi; Elinkeinoelämän tutkimuslaitos, Etla (Sarja B / Elinkeinoelämän tutkimuslaitos ETLA, ISSN 0356-7443, 2001)
Abstract: Managing intangible assets.
Keywords: ledarskap; osaaminen; johtaminen; yritykset; menestyminen; henkinen pääoma; varallisuus; verkostot; innovaatiot; tuotannontekijät; pääoma; yritystoiminta; henkilöstöjohtaminen; suuryritykset; oppiva organisaatio; luovuus; itseohjautuvuus; tuotteistus; verkostoituminen; patentointi; strateginen suunnittelu; kilpailuetu; patentit; markkinat (taloustiede); lisäarvo; organisaatiokulttuuri; henkilöstö; tuotantokyky; SWOT-analyysi; tavaramerkit; prosessit; arvonmääritys; yhteistyö; suunnittelu; aineeton pääoma; innovationer; nätverk; förmögenhet; humankapital; framgång; företag; kunnande; ft: inhimillinen pääoma; ft: aineeton varallisuus; Osaaminen; Patentit; Omaisuus; Intellectual capital; Know how; Patents; Property; Henkinen pääoma