Kulttuurihistoriallinen keittokirja
Finna-arvio
Kulttuurihistoriallinen keittokirja
Tallennettuna:
Ulkoasu |
117 sivua : kuvitettu ; 26 cm |
---|---|
Kieli |
suomi |
Alkuteoksen kieli |
suomi |
Julkaisija |
Helsinki :
Suomalaisen Kirjallisuuden Seura,
2001
|
Sarja | Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran toimituksia, ISSN 0335-1768; 839. Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran toimituksia, ISSN 0355-1768; 839. Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran toimituksia, 839. |
Luokitus |
udkx 061.7(093) udkx 316.343.62 udkx 392.8(480) udkx 6 udkx 64 udkx 64.1.55(083) udkx 641 udkx 641(093) udkx 641.55 udkx 930.85 udkx 930.85(480) udkx 641.568 Ruoanvalmistus (udkf 641/642) Historiantutkimus. Historian aputieteet (udkf 930) Afrikka (ykl 48.2) Suomi (ykl 68.252) Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri (ykl 68.2) ykl 68.209 Yleinen kulttuurihistoria (ykl 90.2) |
Aiheet | |
Valmistaja | (Hollola : Salpausselän kirjap.) |
Lisätiedot | toimittaneet Ulla Aartomaa, Kirsti Grönholm, Marketta Tamminen ; [valokuvat: Katja Hagelstam ...] |
ISBN |
951-746-254-9 sidottu |
Standarditunnukset |
EAN 9789517462549 A0650044 |
Hae kokoteksti |