Natura 2000 : luontotyyppiopas - Airaksinen, Outi; Karttunen, Krister; Suomen ympäristökeskus (Ympäristöopas, ISSN 1238-8602, 2001)
Abstract: Natura 2000 : habitats manual.
Keywords: Euroopan unioni : luonnonsuojelu; Euroopan unioni; Natura 2000; biodiversiteetti; biotooppi; EU-direktiivit; luonnonhoito; ekosysteemit (ekologia); elinympäristö; kasvupaikat; lajit; luonnon monimuotoisuus; luonnonsuojelu; luonnonsuojelualueet; luonnonvarat; luonnonympäristö; luonto; metsät; niityt; suojelualueet; suot; tunturit; uhanalaiset lajit; luontotyypit; ekologia; lajiensuojelu : EY-direktiivi; lajiensuojelu; luonnonsuojelu : EY-direktiivi; verkostot