Urho-syysvehnä = Urho winter wheat - Juuti, Tapio; Boreal Suomen kasvinjalostus (Boreal tiedote, ISSN 1239-4076, 1999)
English summary. - Tiivistelmä.
Keywords: prov; kokeet; vehnä; lajikkeet; kokeet (tutkimustoiminta); kasvinjalostus; viljakasvit; växtförädling; vete; sorter; lajikekokeet