Tanssi yöhön, pimeään : gnostilaiset teemat Pentti Saarikosken Tiarnia-sarjassa - Kantola, Janna; Suomalaisen Kirjallisuuden Seura (Helsinki : Suomalaisen Kirjallisuuden Seura, 1998)
Summary: Dance into the night, into the darkness.
Väitösk.: Helsingin yliopisto.
Väitöskirja
Keywords: Saarikoski, Pentti; Olson, Charles; Ekelöf, Gunnar, -- 1907-1968.; Saarikoski, Pentti, -- 1937-1983.; kirjallisuudentutkimus; lyriikka; teemat (kerronta); gnostilaisuus; intertekstuaalisuus; postmodernismi; kirjallisuudenhistoria; suomenkielinen kirjallisuus; teemat (kerronta); Suomi; lyriikka -- teema -- uskonto; lyriikka -- teema -- filosofia; väitöskirjat