Ympäristömelun vaikutus väestön terveyteen : kirjallisuuteen perustuva esitutkimus - Vuorinen, Heikki S. (Hki : Ympäristöministeriö : Valtion painatuskeskus [jakaja], 1984)
Svensk resume. - English summary.