Sosiaali- ja terveydenhuollon tietoteknologian hyödyntäminen. Osa 2, Tietosuoja ja tietoturva - Tietosuoja- ja tietoturvatyöryhmä; Sosiaali- ja terveysministeriö; SiltaNet (Sosiaali- ja terveysministeriön työryhmämuistioita, ISSN 1237-0606, 1998)
Tiivistelmä.
Keywords: confidentiality; Computer security; registries; Information Management; medical records systems, computerized; computer communication networks; community networks; health services; tietojärjestelmät; asiakirjat; tietoturva; henkilörekisterit; yksilönsuoja; sosiaalihuolto; terveydenhuolto; tietosuoja; tietotekniikka; asiakaspalvelu; tietoyhteiskunta; henkilöhakemistot; toimikortit; tietokonejärjestelmät; sosiaalihallinto; asiakirjajulkisuus; henkilörekisteri; palvelut; salassapitovelvollisuus; sairaanhoito; tietoturvallisuus