Seksuaalisuuden historia = Nautintojen käyttö = Tiedontahto = Huoli itsestä - Foucault, Michel; Sivenius, Kaisa; Gaudeamus oy (Eurooppalaisia ajattelijoita, 1998)
Sisältö: 1 : Tiedontahto. - Alkuteos Le volonté de savoir ; 2 : Nautintojen käyttö. - Alkuteos L'usage des plaisirs ; 3 : Huoli itsestä. - Alkuteos Le souci de soi
Keywords: Artemidoros, Daldislainen : Suuri unikirja; Artemidóros, : Daldislainen; Artemidóros, : Daldislainen : Suuri unikirja; Sex customs : History; Sexual Behavior : history; sex behavior : history; antiikki; avioliitto; erotiikka; filosofia; halu; historia; homoseksuaalisuus; mielihyvä; moraali; seksuaalinen käyttäytyminen; seksuaalisuus; sukupuoli; sukupuolimoraali; unien tulkinta; arvot (käsitykset); etiikka; miehet; homoseksuaalit; kulttuurihistoria; perheet; ruumis; seksologia; tutkimus; kulttuuri; sukupuoliroolit; tulkinta; unet; yhteiskuntafilosofia; minätietoisuus; elämäntaito; elämäntapa; sukupuolielämä; tolkning; Kreikka; Eurooppa