Näin kirjoitat tietoverkkoon : viestintäopas paperin maailmasta verkkojen aikaan - Alasilta, Anja.; Inforviestintä (Helsinki : Inforviestintä, 1998)
Kirjassa pohditaan ensin sitä, mitä verkko merkitsee käyttäjälle. Sen jälkeen siinä opastetaan käyttämään erilaisia verkkokirjoittamisen malleja ja suunnittelemaan tekstiä vuorovaikutteiseksi. Lisäksi siinä annetaan tietoa lukijoiden käyttäytymismalleista.
I. Mitä verkko merkitsee kirjoittajalle? -- Verkko vaatii uutta kirjoitustaitoa. -- Verkot tulevat - oletko valmis? -- Verkkoviestinnän välttämättömiä käsitteitä. -- II. Näin teet verkkotekstiä. -- Toinen tapa kirjoittaa. -- Tekstin uusi ulottuvuus. -- Kolme kovaa laatuvaatimusta. -- Nyt voit tarkentaa työprosessin. -- III. Verkkoajan toimintatapoja. -- Valintoja edessä. -- Verkko vaatii uutta yhteistyötä. -- Verkon henki - tyyliä ja tunnelmaa.
1. p. 1998
Lisäpainokset: 2. p. 1999. - 3. p. 1999. - 4. p. 2001.
Lisäpainokset: 2. p. 1999. - 3. p. 2000.
Lisäpainokset: 2. p. 1999. - 3. p. 2000. - 4. p. 2001.
Lisäpainokset: 4.p. 2001.
Lisäpainokset: 3. p. 2000.
Keywords: viestintä; tietoliikenneverkot; kirjoittaminen; oppaat (teokset); sähköiset julkaisut; julkaisun laadinnan oppaat; Internet; tietoverkot; suomen kieli; hyperteksti; kielenhuolto; tiedotus; ekstranet; kirjallinen viestintä; verkkoviestintä; WWW; WWW-sivut; verkkojulkaisut; verkkokirjoittaminen; sähköinen viestintä; sähköinen julkaisutoiminta; journalismi; sähköposti; tietoliikenne; hypermedia; desktop publishing; verkkojulkaiseminen; toimintamuodot; handledningar; 05-118-A; verkkoteksti; elekroniset julkaisut; julkaisun laadinnan oppaat