Jonkinasteinen yhteys : matkoja Kaj Stenvallin taiteeseen - Aitio, Tommi; Tikanojan taidekoti ([Tikanojan taidekoti], 1997)
Sammandrag. - Summary.
Keywords: Stenvall, Kaj; näyttelyjulkaisut; maalaustaide; poptaide