Pientalomuurauksen kehittäminen - Koski, Hannu; Nummi, Juhani (VTT tiedotteita, ISSN 1235-0605, 1996)
Abstract: Development of the brickwork in house construction.
Keywords: talonrakennus; pientalot; muuraus; menetelmät; kehittäminen