Eräistä paritalokiinteistön yhteisomistajan oikeusasemaan liittyvistä ongelmista - Auer, Johanna (Turku : Turun yliopisto, 1994)
Tiivistelmä (s. I).
Erikoistyö
Tutkielma
Keywords: yhteisomistus; pientalot; asuinrakennukset; kiinteistöt; sopimukset; purkaminen (oikeudellinen); asuminen; asuminen; kiinteistö; yhteisomistus; asunnot; hallintaoikeus; irtisanominen; kiinteistöt; sopimusoikeus; asuminen; kiinteistö; yhteisomistus; opinnäytteet: TY: OIK: esineoikeus: 1994