Tutkimus lietteenpoiston tehostamisesta kalanviljelyksessä putkikasvatusmenetelmällä : loppuraportti vuosien 1991-1993 koetoiminnasta Hämeen läänin Kosken koelaitoksella - Hanski, Ari (Vesi- ja ympäristöhallituksen monistesarja, ISSN 0783-3288, 1994)
Referat: Undersökning av effektiverad avslamning vid fiskodling i rörbassäng.
Keywords: kalanviljely; liete; ravinteet; vesistönkuormitus; käsittely