Kämnerinoikeudet Suomen kaupungeissa suurvalta-ajan alkupuolella (noin 1620-1660) - Karonen, Petri (Studia historica Jyväskyläensia, ISSN 0081-6523, 1994)
Summary: Treasurer's courts in Finnish towns in the beginning of the age of greatness (circa 1620 to 1660).
Keywords: 1600-luku; 1700-luku; alioikeudet; oikeushistoria; oikeuslaitos; historia; kaupungit; suurvalta-aika; Suomi