Viewpoints on "Three assessments of Finland's economic crisis and economic policy" - Kontulainen, Jarmo; Vilmunen, Jouko (Suomen Pankin keskustelualoitteita, ISSN 0785-3572, 1994)
Tiivistelmä.
Keywords: Bordes, Christian; Currie, David; Söderström, Hans Tson; 1980-luku; 1990-luku; taloudellinen kehitys; talouspolitiikka; Suomi