Ohjauksellisten ja opetuksellisten valmiuksien kehittyminen sairaanhoitajakoulutuksessa = Development of counselling and instruction capacities in nursing education - Aavarinne, Helena (Oulu : University of Oulu, 1993)
Abstract.
Abstract: Development of councelling and instruction capacities in nursing education.
Tiivistelmä.
Myös engl. nimeke ja tiivistelmä.
Väitöskirja
Väitöskirja
Keywords: Evaluation Studies; Questionnaires; Nurse-Patient Relations; Curriculum; Students, Nursing; dissertations, academic; patient education; Education, Nursing; koulutus; ammattitaito; sairaanhoito; vuorovaikutus; toimenkuvat; sairaanhoitajat; opetus; potilaat; ohjaus (neuvonta ja opastus); opetustaito; terveydenhuolto; arviointi; hoitotyö; terveydenhoito; potilasneuvonta; opetussuunnitelmat; hoitotiede; opinnäytteet; kvantitatiivinen tutkimus; monimuuttujamenetelmät; kvalitatiivinen tutkimus; toiminta; hoitotyö -- koulutus; terveydenhuollon opiskelijat; doktorsavhandlingar : Finland; utbildning; sjukskötare; patientinformation; interaktivitet; studerande; undervisning; Academic Dissertations; väitöskirjat