Kuusamon Kajavanniemen mystillinen pyykki - Julku, Kyösti (Eripainossarja / Oulun yliopisto, historian laitos, ISSN 0357-9662, 1991)
Zusammenfassung: Der mystische Grenzstein von Kajavanniemi in Kuusamo.