Merkitysten muodostuminen ja muuttuminen perheterapeuttisessa keskustelussa : diskurssianalyyttinen tutkimus - Wahlström, Jarl (Jyväskylä : Jyväskylän yliopisto, 1992)
Summary: Semantic change in family therapy.
Väitösk. lisäksi 1 irtolehti.
Väitöskirja
Keywords: family therapy; semantics; diskurssianalyysi; perheterapia; psykoterapia; perheneuvonta; hoitomenetelmät; semantiikka; väitöskirjat