Beteckningar och bestämmelser i stads- och byggnadsplaner. - Suomi. Ympäristöministeriö. Kaavoitus- ja rakennusosasto (Helsingfors : VAPK-förlaget : Miljöministeriet, distr., 1992)
Tiivistelmä: Asema- ja rakennuskaavamerkinnät ja -määräykset.
Ilmestynyt myös suomeksi
Keywords: asemakaavoitus; määräykset; rakennuskaavoitus; kaavamääräykset; kaavoitus (maankäyttö); lainsäädäntö; asemakaavoitus; rakennuskaavoitus; asemakaava; rakennuskaava; rakennuskaava-alueet