Palkkatyö ja koulutustarve : tutkimus palkkatyön kasvusta, ammatillistumisesta ja toimijoiden strategioista Suomessa toisen maailmansodan jälkeen - Järvelä, Marja (Tutkijaliiton julkaisusarja, ISSN 0788-0006, 1991)
Summary: Wage labour and the social need for education - in Finnish.
Keywords: koulutustarve; palkkatyö; sosiaalinen liikkuvuus; yhteiskuntarakenne; ammattirakenne; sosiaalinen asema; ammatillistuminen; sosiaalinen rakenne; palkansaajat; koulutus; rakennemuutos