Kuisti : kansatieteellinen tutkimus = The porch : an ethnological study - Korhonen, Teppo; Suomen muinaismuistoyhdistys; Helsingin yliopisto. Historiallis-kielitieteellinen osasto (Kansatieteellinen arkisto, ISSN 0355-1830, 1991)
English summary.
Keywords: puurakennukset; asuinrakennukset; nimitykset; arkkitehtuuri; historia; rakennukset; tyylit; rakennusperinne; kuistit; koristeet; eteiset; puunleikkaus; talonpoikaiskulttuuri; talonpoikaistyyli; kansatiede; maaseutu; Suomi; kur kul kan; puuleikkaukset