Kokonaisverouudistuksen vaikutukset osakeyhtiön jakaman voiton verotukseen Suomessa - Voipio, Iikko B.. (Helsinki : Valtion taloudellinen tutkimuskeskus, 1991)
Abstract.
Keywords: voitot; osakeyhtiöt; osingot; verotus; voitot (talous); verouudistus; yritysverotus; yhtiöverotus; företagsbeskattning; dividender; beskattning; osingot; pääomatulojen verotus; verotus; Suomi; Finland; osinko; Taxation; Corporation tax; Dividends