Metsä- ja suokasvillisuuden numeerisen ryhmittelyn ja kasvupaikkatyyppien rinnastettavuus = The parity between numerical units and site types of forest and mire vegetation - Hotanen, Juha-Pekka; Nousiainen, Hannu (Folia forestalia, ISSN 0015-5543, 1990)
Summary.
Keywords: metsätyypit; suot; metsäkasvillisuus; suokasvillisuus