Tuotantotalouden tutkimuksella tuottavuuteen : tuotantotalouden konferenssi Tallinnan teknillisessä korkeakoulussa 28.11.- 1.12.1989 - Kyläheiko, Kalevi; Pitkänen, Seppo (Lappeenranta : Lappeenrannan teknillinen korkeakoulu, 1990)
Summary. - Kokkuvõte.
Keywords: teknologiapolitiikka; tiedepolitiikka; tuotekehitys