Rautametallien korroosio käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoitusolosuhteissa - Aaltonen, Pertti; Hänninen, Hannu; Carpén, Leena (Raportti / Voimayhtiöiden ydinjätetoimikunta, YJT, ISSN 0359-548X, 1986)
Abstract.
Keywords: rauta; korroosiokokeet; ydinjätteet; jätteet; loppusijoitus; jätteiden sijoitus