DiakHub tutkii, kehittää ja vaikuttaa : Diakonia-ammattikorkeakoulun vuosikirja 2022 - Helminen, Jari; Hautala, Saana (Diak vuosikirja, ISSN 2814-4090, 2023)
DiakHub researches, develops and influences : Diak Universtity of Applied Sciences yearbook 2022.
Keywords: ammattikorkeakoulut; tutkimus- ja kehittämistoiminta; vaikuttaminen; sosiaaliala; terveysala; yhteiskunnallinen yrittäjyys; yhteissuunnittelu; opiskelijat; palvelut