Robust, energy-efficient, and scalable indoor localization with ultra-wideband technology - Fluerătoru, Laura-Ștefania; Tampereen yliopisto (2019-). Informaatioteknologian ja viestinnän tiedekunta; Tampereen yliopisto (2019-) (Tampere : Tampere University, 2023)
Abstract.
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 6 eripainosta.
Väitöskirja
Väitöskirja
Keywords: paikannus; sisätilapaikannus; laajakaistaverkot; energiatehokkuus; energiankulutus (energiateknologia); etäisyydenmittaus; tarkkuus; väitöskirjat