Dynaamisten kyvykkyyksien syntyminen ja kehittyminen hyvinvointialuevalmistelun yhteydessä : kyvykkyysperusteinen näkökulma julkishallinnon organisaation muutosprosessiin - Post, Juha (Vaasa : Vaasan yliopisto, 2023)
Abstract.
Väitöskirja
Julkaistu myös verkkoaineistona.
Keywords: Dissertations; Dynamic capabilities; Wellbeing services counties; dynaamiset kyvykkyydet; toimintaympäristö; muutos; hyvinvointialueet; organisaatiot; julkinen hallinto; strateginen johtaminen; johtaminen; väitöskirjat