Towards better employment using adaptive control of labour costs of an enterprise - Hirvonen, Kullervo ([Jyväskylä] : Jyväskylän yliopisto, 2023)
Kohti parempaa työllisyyttä yritysten työvoimakustannusten adaptiivisella säädöllä.
Väitöskirja
Kuvailun perustana verkkoaineisto; nimeke PDF-nimiösivulta (JYX, katsottu 28.7.2023).
Keywords: henkilöverotus; palkat; säätely; taloudelliset mallit; työllisyys; työllisyysvaikutukset; työttömyys; työvoimakustannukset; verotus; yritykset; väitöskirjat; e-kirjat