Visio 2030 : kohti vastuullista ja osaavaa omistajayhteiskuntaa - Kotimaisen omistamisen ohjelman -työryhmä; Suomi. Työ- ja elinkeinoministeriö (Työ- ja elinkeinoministeriön julkaisuja, ISSN 1797-3554, 2021)
Vision 2030 : på väg mot ett ansvarsfullt och kunnigt ägarsamhälle.
Keywords: yritykset; omistajuus; omistus; suomalaiset; Suomi