Lain ja hyvän tavan vastaiset sopimukset : sopimusoikeudellinen tutkimus kiellonvastaisista oikeustoimista ja niiden oikeusvaikutuksista - Meri, Otto; Helsingin yliopisto. Oikeustieteellinen tiedekunta; Alma Talent (Alma Talent, 2023)
With an English abstract.
Keywords: sopimusoikeus; sopimukset; oikeudenvastaisuus; hyvä tapa; lainsäädäntö; oikeudellinen sääntely; Suomi