Kourallinen normeja : oikeusteoreettinen tutkimus parviperiaatteesta erityisesti silmällä pitäen nonkognitiivista semantiikkaa ja sen edellyttämiä oikeustieteen tieteenkuvan erityispiirteitä - Kolehmainen, Esa (Helsingin yliopisto, 2022)
English summary.
Keywords: oikeusfilosofia; normit; normatiivisuus; oikeustiede