Soil moisture and its importance for tundra plants - Kemppinen, Julia (Helsinki : University of Helsinki, 2020)
Abstract in Finnish.
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 4 eripainosta.
Väitöskirja
Keywords: arktinen alue; maaperä; kosteus; vesi; kasvit; vuorovaikutus; ekosysteemit (ekologia); tundra; kasvillisuus; putkilokasvit; sammalet; jäkälät; puuvartiset kasvit; tunturit; tunturipaljakka; Fennoskandia; väitöskirjat