Joulujazzia pianolle : Tessa Virran sovituksia suosituista joululauluista = Christmas jazz for piano - Virta, Tessa (Helsinki : Fennica Gehrman, 2020)
15 kappaletta.
Sydämeeni joulun teen ; Oi kuusipuu ; Varpunen jouluaamuna ; Tuikkikaa, oi jouluntähtöset ; Heinillä härkien ; Jouluyö, juhlayö ; Joulupuu on rakennettu ; Kettu juoksi yli järven ; Kilisee, kilisee kulkunen ; Nisse-polkka ; Kun joulu on ; En etsi valtaa, loistoa ; Sylvian joululaulu ; Kallein joululahja ; Joulupotpuri.
Kansitaide: Ulla Virta.
Piano, sointumerkit, sanat.
Sanat: suomi.
Keywords: joululaulut; sovitukset (musiikki); joulumusiikki; jazz