Human. :II: Nature. : Nightwish : guitar tablature & song book - Holopainen, Tuomas; Donockley, Troy; Hahto, Kai; Hietala, Marco; Jansen, Floor; Kinnunen, Tero; Vuorinen, Emppu; Heikkinen, Kasperi; Nightwish (yhtye) (Helsinki : Like Kustannus, 2020)
Music ; Noise ; Shoemaker ; Harvest ; Pan ; How's the heart? ; Procession ; Tribal ; Endlessness.
9 kappaletta.
Sähkökitarat (2-3) nuottina ja tabulatuurina, sanat nuottikuvasta erillään, sointumerkit.
Musiikin esityskokoonpano: kitarat (2).
Julkaisussa rengaskierteen peittävä selkä.
Esitys ääniitteellä: Nightwish.
Sanat: englanti.
Keywords: heavy metal; sovitukset (musiikki)