Hyvää työtä! : nuorisobarometri 2019 - Haikkola, Lotta; Myllyniemi, Sami; Alakärppä, Outi; Valtion nuorisoneuvosto; Nuorisotutkimusseura; Nuorisotutkimusverkosto; Suomi. Opetus- ja kulttuuriministeriö (Julkaisuja / Nuorisotutkimusverkosto & Nuorisotutkimusseura, ISSN 1799-9219, 2020)
Bra jobbat! : ungdomsbarometern 2019.
Keywords: nuoret; työ; työmarkkinat; muutos; työsuhde; työelämä; vaatimukset; jaksaminen; sitoutuminen (toiminta); arvot (käsitykset); tulevaisuus; ammatinvalinta; työttömyys; sosiaaliturva; yrittäjyys