Suomalaiset ja suurpolitiikka : Venäjän diplomatia Suomen sanomalehdistön kuvastimessa 1878-1890 - Hyvämäki, Lauri; Werner Söderström osakeyhtiö (WSOY, 1964)
Summary.
Keywords: 1800-luku; 1870-luku; 1880-luku; 1890-luku; autonomian aika; suomalaiset; venäläiset; kansainväliset suhteet; diplomatia; ulkopolitiikka; kansainvälinen politiikka; joukkoviestimet; lehdistö; sanomalehdet; lehdistökirjoittelu; mielipiteet; politiikka; historia; poliittinen historia; Suomi; Venäjä