Tekstiilitaiteilija Greta Skogster-Lehtinen - Skogster-Lehtinen, Greta; Priha, Päikki; Svinhufvud, Leena; Skogster, Nina (Maahenki, 2019)
Textile artist Greta Skogster-Lehtinen.
Keywords: Skogster-Lehtinen, Greta, : 1900-1994; tekstiilitaide; tekstiilisuunnittelu; julkiset rakennukset; tekstiiliteollisuus; tekstiilit; kankaat; sisustustekstiilit; kirkkotekstiilit; taidetekstiilit; kuvakudokset; matot; yrittäjyys; kutomot; tekstiilitaiteilijat; yrittäjät; henkilöhistoria