From visual perception to user experience : measurement & modeling - Laine, Janne; Aalto-yliopiston perustieteiden korkeakoulu. Tietotekniikan laitos (Aalto University publication series, ISSN 1799-4934, 2018)
Abstract.
Keywords: visuaalinen viestintä; käyttäjäkokemus; lukukokemukset; vertailu; mallintaminen; visual perception; user experience; measurement; mathematical modeling; multivariate data analysis; color appearance; design; visuaalinen havaitseminen; mittaus; matemaattinen mallinnus; monimuuttuja-analyysi; värivaikutelma; muotoilu